panorama

Prodeco Oy Lappi työnantajana

Prodeco Oy Lappi on Pohjois-Suomen johtavia rakennuttamisen ja rakennustalouden asiantuntijapalveluita tarjoavia yrityksiä. Toimipisteemme sijaitsee Rovaniemellä, mutta toimimme koko Lapin alueella. Olemme keskittyneet korjausrakentamiseen sekä vaativiin uudisrakennushankkeisiin. Asiakkaitamme ovat mm. merkittävät kaupan ja teollisuuden alan yritykset sekä julkishallinto, kuten kunnat ja seurakunnat. Liikevaihtomme vuonna 2018 oli n. 1,3 miljoona euroa. Tilauskantaamme kuuluu rakennushankkeita pienistä korjauskohteista kymmenien miljoonien eurojen vaativiin erikoiskohteisiin. Tällä hetkellä olemme mukana mm. Lapin keskussairaalan laajennushankkeessa ja Rovaniemen lentoaseman laajennuksessa. Yrityksemme kuuluu parhaaseen AAA-luottoluokkaan. Prodeco Oy Lappi on osa A-Insinöörit -konsernia.

Arvostamme työsuhteissa vastuuntuntoa, itsenäisyyttä ja oma-aloitteisuutta sekä pitkäaikaisuutta ja molemminpuoleista sitoutumista. Yrityksemme historian aikana yhtään työntekijäämme ei ole lomautettu tai irtisanottu. Tarjoamme mukavan työyhteisön, jossa töitä tehdään tosissaan, mutta ei aina niin vakavissaan, sekä vaihtelevan ja mielenkiintoisen työn. Työntekijöillämme on mahdollisuus ylläpitää osaamista jatko- ja pätevöityskoulutuksen avulla. Tavoitteenamme on, että mahdollisimman suuri osa henkilökunnastamme hankkii virallisen rakennuttajan, valvojan tai muun tehtävänkuvaan soveltuvan pätevyyden.

Avoimet työpaikat:

Tällä hetkellä meillä ei ole avoimia työpaikkoja, mutta tilanne voi muuttua nopeastikin ja hyviä ihmisiä tarvitaan myös jatkossa. Mikäli työskentely yrityksessämme kiinnostaa, voit jättää avoimen hakemuksen käyttäen inetrnet-sivujemme työnhakulomaketta. Sitä voit käyttää myös, mikäli olet kiinnostunut työskentelemään A-Insinöörien muissa toimipisteissä

Lisätietoja antavat:

Yksikönjohtaja Ari-Matti Jänkälä, 0500-581 260, ari-matti.jankala@ains.fi

Rakennuttajapäällikkö Tuomo Nevala, 040-574 6478, tuomo.nevala@ains.fi

Käytämme sivustollamme evästeitä. Jatkamalla sivustolla, hyväksyt evästeiden tallentamisen laitteellesi. Lisätietoja