panorama

Prodeco Oy työnantajana

Prodeco Oy on Pohjois-Suomen johtavia rakennuttamisen ja rakennustalouden asiantuntijapalveluita tarjoavia yrityksiä. Toimipisteemme sijaitsevat tällä hetkellä Oulussa, Rovaniemellä ja Kokkolassa. Olemme keskittyneet korjausrakentamiseen sekä vaativiin uudisrakennushankkeisiin. Asiakaitamme ovat mm. merkittävät kaupan ja teollisuuden alan yritykset sekä julkishallinto, kuten kunnat ja seurakunnat. Puitesopimuksia yrityksellämme on tällä hetkellä voimassa mm. Senaatti-kiinteistöjen, Oulun kaupungin tilaliikelaitoksen, Pohjois-Pohjanmaan Sairaanhoitopiirin, Oulun Yliopiston ja Muhoksen kunnan kanssa. Liikevaihtomme vuonna 2016 oli n. 3,1 miljoonaa euroa. Tilauskantaamme kuuluu rakennushankkeita pienistä korjauskohteista kymmenien miljoonien eurojen vaativiin erikoiskohteisiin. Tällä hetkellä olemme mukana mm. OYS:n Tulevaisuuden sairaala 2030 -hankkeessa. Yrityksemme kuuluu parhaaseen AAA-luottoluokkaan. Yrityksemme on 31.3.2017 lähtien osa A-Insinöörit Rakennuttaminen Oy:tä.

Arvostamme työsuhteissa vastuuntuntoa, itsenäisyyttä ja oma-aloitteisuutta sekä pitkäaikaisuutta ja molemminpuoleista sitoutumista. Yrityksemme yli 16 vuoden historian aikana yhtään työntekijäämme ei ole lomautettu tai irtisanottu. Tarjoamme mukavan työyhteisön, jossa töitä tehdään tosissaan, mutta ei aina niin vakavissaan, sekä vaihtelevan ja mielenkiintoisen työn. Työntekijöillämme on mahdollisuus ylläpitää osaamista jatko- ja pätevöityskoulutuksen avulla. Tavoitteenamme on, että mahdollisimman suuri osa henkilökunnastamme hankkii virallisen rakennuttajan, valvojan tai muun tehtävänkuvaan soveltuvan pätevyyden.

Avoimet työpaikat:

Meillä ei ole tällä hetkellä avoimia työpaikkoja. Tilanne voi kuitenkin muuttua nopeastikin ja hyviä osaajia tarvitaan aina. Mikäli työskentely Prodeco Oy:ssä kiinnostaa, voit jättää avoimen työhakemuksen käyttäen internet-sivujemme työnhakulomaketta tai sähköpostilla ari-matti.jankala@prodeco.fi tai petri.piirala@ains.fi

Lisätietoja antavat:

Toimitusjohtaja Ari-Matti Jänkälä / Prodeco Oy, 0500-581 260, ari-matti.jankala@prodeco.fi

Yksikön johtaja Petri Piirala / A-Insinöörit Rakennuttaminen Oy, 040-525 2864, petri.piirala@ains.fi